Στο ΥΓΕΙΑ, η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους ιατρούς (χειρούργους οδοντίατρους, εμφυτευματολόγους και αναισθησιολόγους) με μεγάλη πείρα στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων. Επίσης μέσα στο χώρο του νοσοκομείου συνεργαζόμαστε και με καρδιολόγους και παθολόγους καθώς και με άλλες ιατρικές ειδικότητες, οι οποίοι μπορούν να παράσχουν την οποιαδήποτε βοήθεια σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Η ομάδα μας έχει τοποθετήσει σημαντικό αριθμό εμφυτευμάτων (πάνω από 70.000 εμφυτεύματα) με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στον λειτουργικό όσο και στον αισθητικό τομέα.

Η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων ακολουθεί αφότου πρώτα κάνουμε τοπική αναισθησία στον ασθενή και μέθη, εφόσον ο ασθενής την επιλέξει.

Η διαδικασία της μέθης είναι πολύ ευνοϊκή για τον ασθενή, καθώς δεν αισθάνεται τίποτα κατά τη διάρκεια της χειρουργικής διαδικασίας, ενώ τα μετεγχειρητικά συμπτώματα είναι πολύ ήπια δεδομένου ότι χορηγούμε και μετεγχειρητική φαρμακευτική αγωγή σε κάθε ασθενή.

Η δυνατότητα «μέθης» είναι εφικτή μόνο σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον και πάντα υπό την επίβλεψη αναισθησιολόγου καθ’ όλη την διάρκεια της επέμβασης καθώς πρέπει να ελέγχεται και η γενικότερη υγεία του ασθενή (η καρδιακή πίεση, το οξυγόνο κτλ.)

Για πολλούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν το οδοντιατρικό περιβάλλον με αρκετή φοβία η άγχος, η επιλογή μέθης για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων αποτελεί λύση κάνοντας την θεραπεία τους ευχάριστη.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.