Ιωάννα Ζαμπάρα

Η Ιωάννα Ζαμπάρα, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθηνα, φοίτησε στο Semmelweis University της Βουδαπέστης, όπου και πείρε το πρώτο της πτυχίο ως χειρουργός οδοντίατρος (D.M.D) το 2015. Πείρε το πτυχίο της με τίτλο «Άριστα» (magna cum laude). Επιπροσθέτως, ολοκλήρωσε με άριστα τη πτυχιακή της με τίτλο « Ιστική αναγέννηση στην γναθοχειρουργική περιοχή».

Το 2017, πείρε και το 2ο πτυχίο της με τίτλο «Οδοντικά εμφυτεύματα» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εν συνεχεία των σπουδών της, η Ιωάννα Ζαμπάρα εργάζεται στο Νοσοκομείο Υγεία από το 2018 ως Χειρουργός Οδοντίατρος & Εμφυτευματολόγος στο τμήμα «Οδοντικών εμφυτευμάτων & Ιστικής αναγέννησης» του νοσοκομείου. Εργάζεται επίσης και στο ιδιωτικό ιατρείο «ZAB implant specialists” από το 2015.

Επιπροσθέτως, έχει δημοσιεύσει σε συνεργασία με αλλους συναδέλφους της ένα άρθρο στην επιστημονική ιστοσελίδα Pubmed με τίτλο «Το αποτέλεσμα της άμεσης τοποθέτησης μονείρους εμφυτεύματος στην μπροστινή αισθητική ζώνη με μειωμένο οστό παρειακά». Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2016.

Επίσης, έχει συμμετάσχει ως λέκτορας σε πολλά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μερικά από τα οποία παρατίθενται απο κάτω:

  • 36ο  Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο: ελεύθερη ανακοίνωση με θέμα «Τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων  τριγωνικής και κυλινδρικής διατομής στην αισθητική ζώνη.»
  • 37ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο: ελεύθερη ανακοίνωση με θέμα «Περιεμφυτευματική βλεννογονίτιδα. Διαχείρηση – αντιμετώπιση.»
  • 38ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο: ελεύθερη ανακοίνωση με θέμα «Σύγκριση απορροφήσιμων και μη απορροφήσιμων μεμβρανών.»
  • 53ο συνέδριο Στοματολογικής Εταιρίας στην Καλαμάτα 2016: ελεύθερη ανακοίνωση με θέμα «Πρόδρομη κλινική μελέτη εμφυτευμάτων τριγωνικού σχήματος.»
  • 54ο συνέδριο Στοματολογικής Εταιρίας : ελεύθερη ανακοίνωση με θέμα «Αντιμετώπιση προβλημάτων στους περιεφυτευματικούς ιστούς.»
  • HAOMS 2018: ελεύθερη ανακοίνωση με θέμα «Κατευθυνόμενη οστική αναγέννηση με χρήση απορροφήσιμων μεμβρανών.»
  • STOMSOC 2019: ελεύθερη ανακοίνωση με θέμα «Οστική ανάπλαση. Σύγκριση μεμβρανών.»